JVC KW-M25BT – multimeedia keskus, mis pakub rohkelt võimalusi

Kui otsite autosse kvaliteetset multimeedia keskust, siis JVC KW-M25BT võiks olla just see, mida otsite. See kaasaegne keskus  pakub suurepärast helikvaliteeti ja mitmeid kasulikke funktsioone, mis muudavad igapäevase sõidu mugavamaks!

KW-M25BT’l on 6.8-tolline puutetundlik ekraan, mis pakub selget ja teravat pilti ning võimaldab kiiret ja mugavat juurdepääsu kõigile funktsioonidele ja seadetele. Lisaks toetab see süsteem ka HD-video taasesitust, mis võimaldab teil nautida oma lemmikfilme ja muusikavideoid oma autos.

KW-M25BT’l on ka sisseehitatud Bluetooth, mis võimaldab teil juhtmevabalt ühendada oma nutitelefoni, tahvelarvuti või muu seadmega. See tähendab, et saate hõlpsasti juhtida oma muusikat ja teha käed-vabad kõnesid, ilma et peaksite oma seadmeid juhtmetega ühendama.

Lisaks sellele pakub KW-M25BT ka teisi võimalusi, nagu näiteks USB sisend, mille abil saate oma USB-mäluseadmeid ühendada ja otse multimeedia keskusest oma lemmikmuusikat või videoid mängida. Samuti on KW-M25BT’l ka AM/FM-raadio, mis võimaldab teil juurdepääsu kõigile oma lemmikjaamadele.

Kuid see pole veel kõik – KW-M25BT’l on ka screen mirroring funktsioon, mis võimaldab teil oma nutitelefoni ekraani kuvada süsteemi ekraanil. See tähendab, et saate mugavalt kasutada kõiki oma telefonis olevaid rakendusi, näiteks navigeerimine, sotsiaalmeedia või muusikarakendused, ilma et peaksite telefoni käes hoidma.

Kokkuvõttes on JVC KW-M25BT suurepärane valik kõigile, kes soovivad oma autos nautida kvaliteetset heli ja mitmeid funktsioone. Selle paigaldamine ja kasutamine on lihtne, mistõttu sobib see ideaalselt igapäevaseks sõiduks ja pikemateks reisideks.

Multimeedia keskuse JVC KW-M25BT saad osta siit!

Share this post