Cambridge Audio EVO150

Cambridge Audio EVO150 – võimas kodune helisüsteem


Cambridge Audio EVO150 on võimas ja stiilne kodune helisüsteem, mis tagab suurepärase helikvaliteedi ja lihtsa kasutamise. See on kõik-ühes süsteem (Võimendi, streamer, meediamängija)

EVO150 võimendi pakub muljetavaldava 150W võimsust ning see on varustatud ESS Sabre ES9018K2M DAC-iga, mis tagab parima helikvaliteedi. DAC-kiibid tagavad kõrge resolutsiooniga ja täpse heli, mis võimaldab teil nautida oma lemmikmuusikat just nii, nagu artist on selle mõelnud.

EVO150-l on mitmeid sisendühendusi, sealhulgas HDMI, optiline, koaksiaal ja RCA. Need võimaldavad ühendada süsteemi peaaegu iga seadmega, mida soovite, sealhulgas Blu-ray mängijate, telerite ja arvutitega. Sellel on ka Bluetooth ja Wi-Fi ühenduse tugi, mis võimaldab juhtmevabalt voogesitada muusikat ja podcaste.

EVO150 sobib suurepäraselt ka kodukino jaoks. HDMI-ühenduse abil saate ühendada oma süsteemi teleriga ja nautida kõrgekvaliteedilist heli filmide ja telesaadete vaatamisel. Lisaks on süsteemil ka eraldi bassijuhtimisfunktsioon, mis tagab täieliku kontrolli bassitugevuse üle.

Cambridge Audio EVO150 on stiilne ja funktsionaalne kodune helisüsteem, mis pakub suurepärast helikvaliteeti ja mitmeid ühendusvõimalusi. See on suurepärane valik kõigile, kes soovivad nautida oma kodust meelelahutuset täiel rinnal.

Cambridge Audio EVO150 saad soetada siit!

Share this post